De 'Make it a september to remember' Back to work borrel!

Benieuwd wat je collega's in de vakantie hebben uitgespookt? Even bij elkaar komen en de neuzen weer dezelfde kant uit? Wij nemen je alle zorgen uit handen en verzorgen een gezellige borrel voor jullie.

Een prachtige zomer staat voor de deur en de meesten van jullie gaan er lekker tussenuit, even de boel de boel laten. Maar wat is het leuk om bij terugkomst elkaar weer te zien en plannen te smeden voor de rest van het jaar. Bij ons kan je samen genieten van een borrel en wat lekkere hapjes, muziek op de achtergrond en fijne gesprekken met collega's die je al een tijdje niet hebt gezien. Wij zijn er klaar voor en zullen jullie in de watten leggen.

Borrel aan de Baak

We bieden verschillende arrangementen met drankjes en hapjes. Jij kan zelf jouw unieke borrel samenstellen door een drankarrangement te kiezen en een hapjesarrangement. Je kan van onze borrels genieten vanaf 8 tot 60 personen. Wil je wat meer activiteit? Wij verzorgen een pubquiz die jullie in teams kunnen spelen. Wakker de teamspirit en een beetje competitie aan! Of ga SUPpen, maak een kanotocht of speel de Battle aan de Baak.

Het is ook mogelijk om voor de borrel van de vergaderruimte gebruik te maken.

Zorg dat je op tijd bent met reserveren anders is de ruimte voor jullie borrel misschien al bezet.

Drankjes arrangementen

Welkomstdrankje
Champagne € 6,- p.p.
Cocktail € 7,50 p.p.

Standaard drankjes arrangement met bier, fris, wijn, koffie en thee
1,5 uur   € 12,50 p.p.
2 uur   € 16,- p.p.
3 uur   € 24,- p.p.

Mixdrankjes, sterke drank en speciaalbiertjes zijn niet inbegrepen in het arrangement maar wel te bestellen

Hapjes arrangementen

Uiteraard starten we met chips, nootjes, kaas en worst op tafel en een lekkere bittergarnituur waarmee we rondlopen tijdens de borrel. We kunnen natuurlijk rekening houden met dieetwensen in de groep. We denken graag met jullie mee over de invulling van het hapjes arrangement.

Borrelhapjes arrangement kaas, worst, bittergarnituur   € 6,50 p.p.

Staat jouw arrangement er niet bij? We kunnen ook een diner of uitgebreide hapjestafel verzorgen.

Pubquiz

Een lekkere uitlaatklep aan het einde van het jaar of het begin van het nieuwe is een pubquiz. Jullie worden opgedeeld in teams en krijgen vragenover muziek, algemene kennis, nieuws en hot topics. Welk team weet het meest en wordt gekroond als connaiseur?

Pubquiz 60/90 min.   € 10,- p.p.

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje

Adres: Kruislandsedijk 34, 4651 RD, Steenbergen