Feestelijke Eindejaars-
en Nieuwjaars borrel!

Wil je het jaar met je medewerkers of collega's goed afsluiten of juist beginnen? Wij nemen je alle zorgen uit handen en verzorgen een feestelijke Eindejaarsborrel of Nieuwjaarsborrel

Het is weer een prachtig jaar geweest, jullie hebben met z'n allen de schouders eronder gezet en dan is het nu tijd voor wat ontspanning. Samen genieten van een borrel en wat lekkere hapjes, muziek op de achtergrond en fijne gesprekken met collega's die je misschien al te lang niet hebt gezien. Vooruitkijken naar het nieuwe jaar en nieuwe plannen smeden. Wij zijn er klaar voor en zullen jullie in de watten leggen.

Belevenis aan de Baak

Wij brengen de bar in een feestelijke sfeer, waar je je gelijk in thuis voelt. Kerstbomen, versiering, lichtjes en als het weer het toelaat een lekker vuurtje buiten. We bieden verschillende arrangementen met drankjes en hapjes. Jij kan zelf jouw unieke borrel samenstellen door een drankarrangement te kiezen en een hapjesarrangement. Je kan van onze borrels genieten vanaf 8 tot 50 personen. Wil je wat meer activiteit? Wij verzorgen een pubquiz die jullie in teams kunnen spelen. Wakker de teamspirit en een beetje competitie aan!

Zorg dat je op tijd bent met reserveren anders is de ruimte voor jullie borrel misschien al bezet.

Drankjes arrangementen

Welkomstdrankje
Champagne € 6,- p.p.
Cocktail € 7,50 p.p.

Standaard drankjes arrangement met bier, fris, wijn, koffie en thee
1,5 uur   € 12,50 p.p.
2 uur   € 16,- p.p.
3 uur   € 24,- p.p.

Mixdrankjes, sterke drank en speciaalbiertjes zijn niet inbegrepen in het arrangement maar wel te bestellen

Hapjes arrangementen

Uiteraard starten we met chips, nootjes, kaas en worst op tafel en een lekkere bittergarnituur waarmee we rondlopen tijdens de borrel. We kunnen natuurlijk rekening houden met dieetwensen in de groep. We denken graag met jullie mee over de invulling van het hapjes arrangement.

Borrelhapjes arrangement kaas, worst, bittergarnituur   € 6,50 p.p.

Staat jouw arrangement er niet bij? We kunnen ook een diner of uitgebreide hapjestafel verzorgen.

Kleine inkijk in ons aanbod:
Chips, nootjes, kaas en worst op tafel  
Gevulde eitjes met zalm
Bruschetta tomaat
Bruschetta mozarella prosciuto
Bao bun crispy sticky chicken
Kipspiesjes teriyaki

Pubquiz

Een lekkere uitlaatklep aan het einde van het jaar of het begin van het nieuwe is een pubquiz. Jullie worden opgedeeld in teams en krijgen vragenover muziek, algemene kennis, nieuws en hot topics. Welk team weet het meest en wordt gekroond als connaiseur?

Pubquiz 60/90 min.   € 10,- p.p.

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje

Adres: Kruislandsedijk 34, 4651 RD, Steenbergen